Hej! Det är jag som är Maria

Jag bor och har min mottagning i Höör, mitt i Skåne.  Jag gick min utbildning till D – E – T/ dynamisk / emotionell-terapeut för Jack Johansen. Utbildningen innefattar hypnos och hypnoterapi som jag arbetat med under många år.  Nu arbetar jag nästan uteslutande med D – E –  T, som visat sig ha enormt kraftfull effekt . 

Jag slog upp dörrarna till min egen mottagning 2011. Min bakgrund är inom vård och skola som jag lämnade efter mer än 20 års tjänst.   Eftersom alla sessioner är individanpassat och din mottaglighet är personlig, är det inte möjligt att på förhand säga hur många gånger vi behöver träffas. Jag rekomenderar mellan 2-5 sessioner över tid.

Världens största organisation för hypnos. 1950 fick en grupp hypnotisörer, ledd av Dr. Rexford L. North, chef för Hypnos Center i Boston, Massachusetts, en idé att bilda en nationell medlemsorganisation. Med Dr. North vid styret lanserades, nationella sällskapet för hypnotisörer, officiellt våren 1951.  Kort därefter bildades lokalavdelningar i många större amerikanska och kanadensiska städer. Organisationen har bidragit till ett stort utbyte av idéer, vänskap, förtroende och samverkan mellan praktiserande läkare, vilka samtidigt främjar och försvarar sin vetenskapliga yrkesverksamhet och hypnosfilosofin.  Sällskapet för hypnotisörer ska framstå som ett öppet forum för fritt utbyte av idéer rörande hypnos.

Organisation för hypnosterapeuter som inledningsvis är utbildade genom Hypnosterapeut Jack Johansen / Sverige och HypnosCollege, Rene Fredriksen / Danmark. Deras målsättning är att även få med Norge i detta skandinaviska samarbete. Organisationens syfte är att samla utbildade hypnosterapeuter och ge möjligheter att kommunicera och reflektera genom SAHH´s forum. Vidare ska organisationen erbjuda  kompletterande hypnosterapiutbildningar inom specifika områden.