Vänliga ord från klienter

Stort tack för zonterapin. Kan verkligen rekommendera andra att prova. Jag kan se resultat efter 2 gånger. Stort tack!

Jenny

Kan verkligen rekommendera att besöka Maria för hypnosterapi. Efter bara två sessioner så har jag kommit åt blockeringar, dels från tidigare generationer och dels från min tidiga barndom. Att dessa blockeringar har släppt gör att jag nu kan vara mer avslappnad och njuta mer av livet!

Dennis

Hej! Nu har jag känt efter några dagar hur jag mår? Jag kan nog sammanfatta det med ett ord: balanserad! Det jag sökte för känns inte längre kanske det kommer när dom flyttat ,de ser vi då. Att få göra hypnosen var jätteskönt och frigörande och jag önskar alla provar detta nån gång i livet, kan inte nog tacka dej för all hjälp du givit mig. Tack Maria du är en hjälpande ängel (heart)

Ingrid

Livet är underbart. Jag klarar så mycket mer än vad jag någonsin trott att jag skulle klara. Jag har fått ny lägenhet fått erbjudande om ett sammarbete i en ungdomsgrupp till hösten. Jag värdesätter mig själv. Kan stå i speglen och titta på mig själv och känna mig vacker. Maria, du har hjälpt mig att leva. Du har en stor plats i mitt hjärta och där kommer du alltid vara. Fina underbara du! (heart)

Anonym

Hej Maria, du har hjälpt mig att hitta svaren på det jag har letat efter under stor del av mitt liv. Det behövdes endast 2 sessioner, jag känner mig så befriad! De knutarna vi löste i hypnos gör att jag kan känna ännu mer kärlek till livet. Innan jag hade varit i kontakt med hypnos och hypnos som terapiform hade jag en sorg och en melankolisk känsla, en osäkerhet som nu blir svagare och svagare. Jag känner glädje, tacksamhet och en livslust som har blivit tydligare med tiden. Jag ser mig lite som en lök jag skalar av ett lager i taget. Jag kan varmt rekommendera Maria Fredholm, hon är så skicklig på det hon gör och har hjärtat på rätt ställe. Tack Maria

Petra